2022.08.23 10:30 JRD Olvasottság: 348x
3

Az egyik legjobb és legérdekesebb koreai sorozat...

Egy ilyen cím után jogosan lehetne azt mondani, hogy az író feltűnően elfogult a koreai sorozatokkal kapcsolatban... és talán igazuk is lenne a kritizálóknak... DE!

Elfogultságomat levetve is remek történetnek (egy újabb sikeres webtoon megfilmesítése), remek musicalnek tartom. Ugyanis az Annarasumanara nemcsak egy varázslatos történet, hanem olyan gyönyörű betétdalok vannak benne, melyek szinte átölelik a zeneszerető ember szívét.

Az egyik legjobb és legérdekesebb koreai sorozat...

"Mondd...te hiszel a varázslatban?"- Gyakran elhangzik ez a mondat a történet során, ahogyan a bűvös varázsige is: Annara...sumanara.

A sorozat végén egy egyszerű gondolat jutott az eszembe: Az elvárások megölik a képzeletet és a varázslat bennünk van...

Vajon a főszereplőink, (melyek különböző társadalmi és anyagi osztályból származnak) hogyan birkóznak meg az elvárásokkal? Egy anyatigris idomárnak is beillő nevelési módszereivel? A nem kért felelősséggel, a felelőtlen apa és egy megfutamodó anya tetteinek következményeivel? Egy uzsorás fel-felbukkanásával... ÉS egy varázsló megjelenésével.

Egy varázsló, aki körül mindig ott lebeg a nagy kérdés: vajon igazi a mágiája, vagy csak ügyes bűvésztrükkök?

Vajon a felnőtté válás során milyen kérdések jutnak eszébe egy kamasznak?

A történet számtalan kérdést vet fel, melyre nem biztos, hogy a végéig választ kapunk. Ám ha kicsit lecsupaszítjuk a lelkünket, talán önmagunk is megválaszoljuk ezeket.

Ha megnézed, egy kicsit feléled benned az a kamasz, akit felnőtté válásod során magad mögött hagytál és talán el is feledtél.

Mindenképpen érdemesnek tartom a figyelemre ezt a sorozatot.

Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

dráma | fantasy | zenés

Amikor kicsi volt, Yun Ai arról álmodott, hogy mágus lesz. De a valóságban csak egy középiskolás diák, akinek még új zoknira sincs pénze. Miután egy karneválon találkozik egy... több»

3