2023.05.07 15:54 Timon Olvasottság: <100x
0

Rossz Osztag - kiterjedtebb univerzumben

Brilliáns és friss volt az első évad, ez pedig, hát.. tulajdonképpen több helyen überelte is, és annak amúgy is magas szintje alá nem ment szinte sehol sem. A legjobban azt imádtam benne, hogy mennyire nagy hangsúlyt helyez a karakterfejlődésre. Ezek a klónok nagyon tehetségesek, és amennyire önállóak, annyira kell menekülniük a Birodalom elől. Főleg Omegának kell távolmaradnia. Emiatt is nagyon döbbenetes volt a finálé. És szinte holtbiztos vagyok benne, hogy Tech nem halt meg. Szóval kábé olyan a helyzete mint Cad Bane-nek a TBoBF-ben. Mindenesetre tökéletes keveréke a döbbenetnek és az érzelmi finálénak, még ha csak egy évre is. Volt jópár szórakzotatóbb is, például a versenyzős, vagy amikor a hegy belsejében kerestek kincset. Ez utóbbi mondjuk inkább Indiana Jones-feelinget adott, semmint Star Wars-t, de mindegy. A kettőnek amúgyis van valamennyi köze egymáshoz. Tetszett a vukis rész, Gunjit jó volt viszontlátni, még így rövid időre is. Mégis, a legjobbak a coruscant-i részek voltak, ahol leleplezték Rampart admirálist. Fú, de örültem ahogy az a klóngyűlölő beégett a szenátus előtt! Aztán jött Palpatine és bejelentette a rohamosztagosok korát lényegében. Rövid jelenet volt, de nagyon hatásos. Ezután a rész után jól jött egy kis lazítós rész, ahol ki kellett jutniuk a barlangból. Imádtam, ahogyan Omega és Tech megbeszélték egymás között, hogy a saját módjukon dolgozták fel azt, hogy Echo különúton folytatta tevékenyéségét. Sajnáltam persze Crosshairt, aki a harmadik részben ugyan még úgymond a rosszfiúk közt volt, de idővel a saját szemével látta, hogy a katona hűsége semmit sem ér, ha "selejt"-ként tekintenek rá, ha az élete nem számít a Birodalomnak. Amint erre rájött, és ahogy szembefordult a hadnaggyal... ütős volt de nagyon!

A duplarészes fináléról már írtam az elején, ilyen sok bonyodalommal teli, cliffhangeres lezárásra nem voltam felkészülve. Mindazonáltal nem tudom nem dícsérni.

Rossz Osztag - kiterjedtebb univerzumben

Nagyon izgalmas, hogy mi lesz velük a következő egyben végső évadban. Ez az évad lényegében nem sietett el semmit, voltak lassabb részei, olyan is amiért nem érte meg nagyon egy egész hetet várni, de idővel bizonyára kellemesebb lesz újra egyben megnézni az egészet.

10/10

akció | animáció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

A Kaminón történt események óta több hónap telt el. Folytatva útjukat a Birodalomban a Köztársaság bukása után, a Rossz Osztag egy sor küldetésre indul, amelyek olyan helyekre... több»

0