Közösség

Vélemény:

66 Mosolyogj

(2022)

Nem rossz ez....

SaSa   2024.12.24 00:51
0

Mit várok egy horrortól? Ne legyenek benne a nagyon-nagyon ostoba klisék... amiket a legtöbb filmben használnak. A „váljunk szét” szorult helyzetben, a villódzó villany, aminek ráadásul rémisztő hangja van, a rafinált gonosz, aki a főszereplővel szembekerülve hirtelen gyengébb, könnyebb és ostobább lesz... stb... A horrorfilmek nagy hányada szánalmas. Na, ez a film elérte, hogy 4-5 alkalommal is kirázott a hideg. Ennek okán megsüvegelem. Ritka. A film egyébként emlékeztet egy régi „Letaszítva” című filmre, abban talán Denzel Washington játszik... úgy rémlik. Ez a film ijesztgetősebb akar lenni, amaz inkább elgondolkodtatva borzol, nem jönnek dobhártyaszakító effektek. De azt is érteni kell, hogy az emberek ingerküszöbe egyre magasabb, át kell törni... Szóval ha szereted a horrorfilmeket, akkor szerintem ez egy szórakoztató, jól összerakott film. Úgy látom, hogy van második része is. Kíváncsi vagyok, hogy milyen folytatást bírtak összehozni (vagy, hogy egyláltalán folytatás-e, és hogy milyen minőségű lett...) Szerintem érdemes időt szánni rá.