Tiszteletben tartom azon emberek véleményét és értékelését, akik ezt az újrafeldolgozást nagy durranásnak tarják... hát én sajnos totálisan az ellentáborral tartok, mert ez egy borzalom volt, és nem a műfaja miatt, nem arra értem.
Ilyen unalmas, vontatott, szinte idegesítő filmet már rég láttam, és hozzáteszem... nagyon-nagyon vártam... Pfff, kár volt (1 óra 38 perc után kikapcsoltam).
Olyannyira idegesítő volt a gróf lassú, monoton hangja s beszéde, hogy már a falat kapartam tőle!!!
Cselekményében, izgalomban semmitmondó, a horrori státuszt meg se ütötte.
Ennek ellenére ami megfogott, az a jelmezek, a korhű látvány tökéletes megvalósítása, a hangulat is csillagos 5-ös.
A feliratot megértettem, miért, ez szinkronosan még inkább 1 fabatkát se ért volna.
Vanessa Paradis és Johnny Depp le se tagadhatná a lányukat, de legfőképp az anyuka (mintha a kis farmeros lányt látnám épp, aki a taxi mellett énekel – Joe le taxi).
És zárásképp... a 92'es Drakula még a mai napig is sokkal, de sokkal izgalmasabb film számomra, bármennyire is „poros”.
Tiszteletben tartom azon emberek véleményét és értékelését, akik ezt az újrafeldolgozást nagy durranásnak tarják... hát én sajnos totálisan az ellentáborral tartok, mert ez egy borzalom volt, és nem a műfaja miatt, nem arra értem. Ilyen unalmas, vontatott, szinte idegesítő filmet már rég láttam, és hozzáteszem... nagyon-nagyon vártam... Pfff, kár volt (1 óra 38 perc után kikapcsoltam). Olyannyira idegesítő volt a gróf lassú, monoton hangja s beszéde, hogy már a falat kapartam tőle!!! Cselekményében, izgalomban semmitmondó, a horrori státuszt meg se ütötte. Ennek ellenére ami megfogott, az a jelmezek, a korhű látvány tökéletes megvalósítása, a hangulat is csillagos 5-ös. A feliratot megértettem, miért, ez szinkronosan még inkább 1 fabatkát se ért volna. Vanessa Paradis és Johnny Depp le se tagadhatná a lányukat, de legfőképp az anyuka (mintha a kis farmeros lányt látnám épp, aki a taxi mellett énekel – Joe le taxi). És zárásképp... a 92'es Drakula még a mai napig is sokkal, de sokkal izgalmasabb film számomra, bármennyire is „poros”.