Közösség

Vélemény:

65 Nosferatu

(2024)

Nosferatu

Kittikee   2025.01.26 09:45
2

Tiszteletben tartom azon emberek véleményét és értékelését, akik ezt az újrafeldolgozást nagy durranásnak tarják... hát én sajnos totálisan az ellentáborral tartok, mert ez egy borzalom volt, és nem a műfaja miatt, nem arra értem. Ilyen unalmas, vontatott, szinte idegesítő filmet már rég láttam, és hozzáteszem... nagyon-nagyon vártam... Pfff, kár volt (1 óra 38 perc után kikapcsoltam). Olyannyira idegesítő volt a gróf lassú, monoton hangja s beszéde, hogy már a falat kapartam tőle!!! Cselekményében, izgalomban semmitmondó, a horrori státuszt meg se ütötte. Ennek ellenére ami megfogott, az a jelmezek, a korhű látvány tökéletes megvalósítása, a hangulat is csillagos 5-ös. A feliratot megértettem, miért, ez szinkronosan még inkább 1 fabatkát se ért volna. Vanessa Paradis és Johnny Depp le se tagadhatná a lányukat, de legfőképp az anyuka (mintha a kis farmeros lányt látnám épp, aki a taxi mellett énekel – Joe le taxi). És zárásképp... a 92'es Drakula még a mai napig is sokkal, de sokkal izgalmasabb film számomra, bármennyire is „poros”.