Közösség

Vélemény:

92 Pókember: Vadonatúj nap

(2026)

Zseniális

Ms. Akárki   2026.07.31 23:01
2

Mindig nagyon szerettem a Pókember-történeteket, de talán ez tetszett legjobban. Együtt nőttem fel Peter karakterével, úgyhogy tényleg nagyon közel áll a szívemhez a története... és Atya úristen, milyen folytatás lett ez! Végig lüktető tempó és akció. Végigizgultam az egészet. Azt hittem, MJ-jel a tetőn eljátsszák, amit a korábbi Pókember-filmekben is láttunk, de hála Istennek, túlélte. Nem bocsátottam volna meg a készítőknek, ha ilyen értelmetlen és random halált is beletesznek. Ez már túl sok halál lenne Peternek és a nézőknek is May halála után. Talán ennek a filmnek volt a legjobb hangulata, ami a felnőtt, játékban is hasonló Petert és életét mutatja be. A zenéje is zseniális, és nagyon passzol a vicces jelenetekhez. Amennyire komoly tud lenni a film, annyira vicces is néhol. De nagyon jól ki van egyensúlyozva, szerencsére. Tom Hollandnek továbbra is nagyon passzol ez a szerep. Ő a kedvenc Pókemberem. Nagyon-nagyon szerettem, hogy a film végére visszakapta a legjobb barátját, Nedet. A credit jelenetet viszont én nem igazán értettem.