Közösség

Vélemény:

93 Pókember: Vadonatúj nap

(2026)

Zseniális

Ms. Akárki   2026.07.31 23:01
2

Mindig nagyon szerettem a Pókember történeteket, de talán ez tetszett legjobban. Együtt nőttem fel Peter karakterével, úgyhogy tényleg nagyon közel áll a szívemhez a története és atyaúristen, milyen folytatás lett ez. Végig lüktető tempó és akció. Végig izgultam az egészet. Azt hittem MJ-el a tetőn eljátszák amit a korábbi Pókember filmekben is láttunk, de hálisten túlélte. Nem bocsájtottam volna meg a készítőknek ha ilyen értelmetlen és random halált is beletesznek. Ez már túl sok halál lenne Peternek es a nézőknek is May halála után. Talán ennek a filmnek volt a legjobb hangulata ami a felnőtt, játékban is hasonló Petert és életét mutatja be. A zenéje is zseni és nagyon passzol a vicces jelenetekhez. Amennyire komoly tud lenni a film, annyira vicces is néhol. De nagyon jól ki van egyensúlyozva szerencsére. Tom Hollandra továbbra is nagyon passzol ez a szerep. Ő a kedvenc Pókemberem. Nagyon nagyon szerettem hogy a film végére visszakapta a legjobb barátját, Nedet. A credit jelenetet viszont én nem igazán értettem.