Ami tetszett: a precizitás, a bérgyilkos filozófiája, mantrái, önigazolása és magyarázatai. Ezen kívül érdekesen van kivitelezve, videoóátékszerű az intró és egyes jelenetek. A film kb. közepéig remekül működik a narráció, jól vannak felépítve a jelenetek.
Ami nem tetszett: mindent összevetve egy sokszor látott és pofonegyszerű sztori, elnyújtottan elmesélve. Ezért az összhatás alapján teljesen felejthető, szinte felesleges film lett. Finchertől mélyebbet, maradandóbbat vártam.
Sajnos megint Netflixet néztem, ez lett a vége.
Ami tetszett: a precizitás, a bérgyilkos filozófiája, mantrái, önigazolása és magyarázatai. Ezen kívül érdekesen van kivitelezve, videoóátékszerű az intró és egyes jelenetek. A film kb. közepéig remekül működik a narráció, jól vannak felépítve a jelenetek. Ami nem tetszett: mindent összevetve egy sokszor látott és pofonegyszerű sztori, elnyújtottan elmesélve. Ezért az összhatás alapján teljesen felejthető, szinte felesleges film lett. Finchertől mélyebbet, maradandóbbat vártam. Sajnos megint Netflixet néztem, ez lett a vége.