Közösség

Vélemény:

23 SpongyaBob: Kalózkaland

(2025)

A Bolygó Hollandi átka

Br623   2025.12.21 07:58
0

Bevallom őszintén, hogy félve mentem be a moziterembe a gyerekekkel, arra készülve, hogy 1.5 óra agysorvasztás vár rám. Ugyanis utálom a Spongyabob sorozatot, mert annyira bárgyú, olyan buták a szereplők, hogy a falra mászom tőlük. Persze - mivel a jelenlétemben tiltólistás a sorozat - a gyerekeim csakazértis rajonganak érte, így kénytelen voltam valahogy túlélni az este ezen részét. De meg kell, hogy mondjam, hogy pozitív csalódás ért. Jó volt a mese, és helyenként még nagyokat is lehet rajta nevetni. Meg is kaptam a kölköktől, hogy na mi van anya, mégis élvezed? Persze a poénkodás tárgya leginkább a hihetetlenül egyszerű sárga szivacs és csillag kinevetése volt. Spongyabob végre eléri a 36 kagyló magasságot , de hiába magas valaki, attól nem lesz hirtelen nagyfiú. De bátorsággal legyőzhetőek a félelmek. Azt nem értettem, hogy miért van tele szörny szemekkel a tenger… A mese szerencsére nem hosszú, így felnőttként is kibírható, nyugodtan el lehet vinni a kisebbeket rá. Bár ha nem nyúztak volna érte, akkor messzire elkerültem volna az egészet. Néhány poén még meg is maradt bennünk és még a vetítés után is nevettünk rajta.