Az eredeti animációs filmet sajnos nem láttam, de itt az ideje, hogy bepótoljam ezt a hiányosságot. A filmváltozat ugyanis hihetetlenül jó lett. Úgy látszik, ez a nyár az élő szereplős és CGI mesehősök kooperációjáról szól, hiszen a Lilo és Stitch is meglepően jól sikerült, és most is elismerően csettintek a végeredményt látva.
A szereplők szerintem nagyon el lettek találva, és hát Fogatlan egyszerűen zabálnivaló. A poénok a helyükön vannak, a látvány tökéletes, egyszer sem fordul meg az ember fejében, hogy a sárkányok valójában nem is léteznek. A főmonszta még Godzillát is übereli, vannak bőven megható pillanatok, és persze némi tanulság is dukál a végére. Hangulatos, aranyos, kedves és vicces mese nem csak gyerekeknek és fantasy rajongóknak.
Az eredeti animációs filmet sajnos nem láttam, de itt az ideje, hogy bepótoljam ezt a hiányosságot. A filmváltozat ugyanis hihetetlenül jó lett. Úgy látszik, ez a nyár az élő szereplős és CGI mesehősök kooperációjáról szól, hiszen a Lilo és Stitch is meglepően jól sikerült, és most is elismerően csettintek a végeredményt látva. A szereplők szerintem nagyon el lettek találva, és hát Fogatlan egyszerűen zabálnivaló. A poénok a helyükön vannak, a látvány tökéletes, egyszer sem fordul meg az ember fejében, hogy a sárkányok valójában nem is léteznek. A főmonszta még Godzillát is übereli, vannak bőven megható pillanatok, és persze némi tanulság is dukál a végére. Hangulatos, aranyos, kedves és vicces mese nem csak gyerekeknek és fantasy rajongóknak.