2023.04.19 03:10 szemtelen Olvasottság: 178x
0

Háborús eposz

A történet 1939 és 1972 között időszakot fogja át, és valós emberek ihlették. Freddy és Wally életre szóló barátok, dokkmunkások Bergenben, majd egy teherhajón utaznak New Yorkba, hátrahagyva Freddy népes családját. A film a férfibarátság, a bátorság és a trauma káprázatosan kidolgozott krónikája, továbbá egy túlélő család háború utáni tartós utóhatásainak megindító portréja. A film egy zsigeri és érzelmi élmény, amelyet jól megrajzolt karakterek és perzselő jelenetek jellemeznek. A gondos és aprólékos forgatókönyv egyik legfőbb erőssége, hogy egyenlő figyelmet szentel a tűzvonalban a tengeren tartózkodó civileknek és az egyikükre otthon váró nőnek és gyerekeknek a német megszállás alatt. Ez adja a filmnek a regényes lendületet, különösen a háború utáni eseménydús történésekben, ahol a hűség és a családi felelősség problémái egy komor romantikus háromszögben keresik a megoldást.

A Háború a tengeren egy megrázó filmes eposz a második világháború brutalitásáról, a fizikai szenvedésről, a kommunikációs láncok gyötrelmes bizonytalanságáról, amelyek generációkon keresztül károkat okoztak. A főszereplő Kristoffer Joner karaktere viseli a történetszál teljes súlyát, a néző mosolyog mellette, sír vele, és éppúgy irritálja a helyzet, mint őt. Ez egy tökéletes varázslat.

Háborús eposz

Az író-rendező nagyon ügyesen három epizódra osztotta a több, mint két és félórás filmet, és mivel a sztori elég nehéz, ez nagyszerű döntés volt, mert egyben túl sok lett volna. A Háború a tengeren az egyik legjobb háborús film, amit valaha is láthattál. A történet megrázó, és a végére kiráz a hideg. Aki egy tipikus háborús filmre vágyik, annak ez csalódást fog okozni, de a nagy mozi ínyenceinek ezt valóban meg kell nézni.

háborús

A tengerész Alfred az Atlanti-óceán közepén van, amikor kitör a második világháború. A tengerészek hirtelen a háború frontján találják magukat, fegyverek nélkül. több»

Rendező: Gunnar Vikene
0