Superman. Zseniális, remek, legjobb Superman-alkotás. Sokan mondják rá, hogy rossz, mivel nem Henry Cavill és Zack Snyder Acélember filmje. De ne hasonlítsuk a kettőt egymáshoz: az egyik az, a másik amaz, az olyan, ez meg emilyen, kész! David Corenswet egyértelmű, hogy tökéletes Superman szerepében.
Nicholas Hoult pedig csak úgy fürdött Lex Luthor szerepében. Azt hittem a trailerek alapján, hogy zsúfolt filmet fogunk kapni, de James Gunn ezt is megcsinálta: legyenek mellékszereplők, de mégis Superman legyen a film középpontjában. Remélhetőleg jövőre a Supergirl film is ilyen jó lesz, mint tudjuk, a Superman végén fel is tűnik Milly Alcock szerepében, aki eljött Kryptoért, aki azért nem lopta el a show-t annyira a filmben, mint azt állítják. Clark és Lois kapcsolata is remek volt.
A DC univerzum 2022 óta, a Black Adam óta nem érdekelt, eddig a filmig, és jól döntöttek a rebooton. 2024-ben is azt hittem, hogy megváltást nyert a DC a Joker Kétszemélyes tébollyal, de mégsem, inkább a DC legallja lett az a film. A Marvelre is azt mondom, hogy már ráférne, de előbb még legyen meg a két Bosszúállók film. Szóval a Superman az első percektől a legvégéig tele van látványosabbnál látványosabb, akciódúsabb jelenetekkel, és kihagyhatatlan nyári moziestét kínál, mármint nekem moziban az volt, az első percektől nem unatkoztam, nem volt benne Superman eredete, de nem baj, el kell engedni az olyas story-t, amit már ötször láttunk képernyőn. A Superman a nyár, ha nem a legjobb filmje lett. 10/9

66 Superman (2025)
akció | fantasy | kaland | sci-fi
Superman az igazság, az igazságosság és az amerikai út megtestesítője egy olyan világban, amely mindezt régimódinak tartja. több»
Szereplők: Bradley Cooper, Nicholas Hoult, John Cena, Nathan Fillion, Isabela Merced