Közösség

Vélemény:

65 A tökéletes pár

(2024)

Lebilincselő

Gabriella Temesvári   2024.09.05 21:24
1

Aztaaaa! Fenntartásokkal álltam neki egy Nicole Kidman-sorozatnak, bár végül pont Ő vonzott a sorozat felé. A színészi munkája szerintem amúgy pocsék volt, az egész filmben mesterkélt és megjátszott volt minden mozdulata. És mondhatnánk, hogy a karaktere is ilyen volt, de ez kb. olyan, mikor a gyereknek azt mondod, mikor durcás: Nézz csúnyán!!! Hát, csúnyán néz. Szóval ilyen érzés volt az egész. DE!!!! Maga a story remek volt. Lassan, de nem vontatottan bontakozott ki a történet, a karakterek. Kicsit Agatha Chirstie-s volt, ahogy mindenki gyanúsítottá vált hosszabb-rövidebb időre, illetve, hogy mindenkinek volt takargatnivalója. De nem volt zavaró a hasonlóság. Nem volt nehéz követni a cselekményeket, és a végén is összerakható volt még akkor is, ha szövevényes volt az egész. Bevallom, az utolsó részig nem tudtam, hogy ki a gyilkos, így egy nap alatt végignéztem, annyira fenomenális volt. Kidman színészi munkája bár szerintem nem jó, de azért kellett, hogy akarjam megnézni a sorozatot.