Közösség

Vélemény:

NA Mortal Kombat II.

(2026)

Látványos káosz a mozivásznon

fabuandras   2026.05.06 20:45
0

A Mortal Kombat II. szerintem egy tipikus olyan film lett, aminél nem is a történet a legfontosabb, hanem az akció és a látvány. Már az elején nagy tempóval indul, és utána sem nagyon lassít le. Nekem főleg a harcjelenetek tetszettek, mert látványosak voltak, sok energiával és jól megcsinált mozdulatokkal. Látszik, hogy próbálták még nagyobbra és durvábbra csinálni, mint az előző részt.
Főleg azoknak fog tetszeni, akik szeretik a Mortal Kombat világát, mert sok utalás és ismerős dolog van benne. A film nem akar túl komoly lenni, inkább szórakoztatni akar, és szerintem ezt többnyire sikerül is neki.
A történet viszont néha kicsit összevisszának érződött, és voltak részek, ahol inkább csak egyik harcból mentünk a másikba. Emiatt nem minden jelenet maradt meg bennem annyira. A párbeszédek sem mindig voltak erősek, de őszintén szólva ennél a filmnél engem ez kevésbé zavart.
A látvány és az effektek szerintem rendben voltak, főleg moziban tud jól működni az egész. Volt pár nagyon menő jelenet, amin tényleg azt éreztem, hogy ezért érdemes volt megnézni. A hangulat végig erős maradt, és nem nagyon volt üresjárat.
Összességében nekem tetszett a film, mert pont azt adta, amire számítottam: sok harcot, látványos jeleneteket.