Közösség

Vélemény:

69 Szádra ne vedd

(2024)

Izgalmas pszicho-sztori

Dr. Houseman   2025.12.30 16:50
0

Felemás érzésekkel néztem végig James Watkins 2024-es rendezését, mert egyik oldalon tetszett a sztori és félelmet keltő volt az alapsztituja is, a másik oldalon viszont bosszantott az áldozat szerepkörébe került család teszetoszasága. Adott egy megtévesztő pasas, aki kamu családjával és kamu személyiségével a farmjára csal idegeneket, főleg ártatlan családokat és adott egy áldozattá váló család, mely időben rájön arra, hogy valami nem stimmel. Erre viszont sajnos nem az azonnali eszeveszett menekülés a reakció, hanem a bénázás. Egyébként jó a rendezés és James McAvoy alakítása is. Feltűnt Mackenzie Davis jelenléte is a filmben, akit Terminátor elleni harcosként láttam eddig, de itt is nagyon jól helytáll. Mindent egybevéve a Szádra ne vedd nem rossz film. Tőlem négy csillagot és 80%-ot kap, noha, ahogyan néztem, az IMDb-n csak 6,8 ponton áll jelenleg. Úgy tűnik, sokaknak nem jött be a sztori és James McAvoy alakítása. Mi tagadás, picit valóban túltolja az egészet. A Splitben viszon bravúros a fickó.