Természetesen mindenhol a „legizgibb”(nek vélt) jelenetek voltak mutatva, kivagdincsázva, hogy az embereket oda tudják csalni a „húsos fazékhoz”, holott kb. 1 egyszerű salátát csapnak az orrunk elé...
A szokásos klisék, dögunalom, titkolózás 1 óra 5 percig, majd a maradék 20 percben végre történik is valami... bár semmi extra, mert annyi, de annyi filmben láttunk már ehhez hasonló jeleneteket, hogy az már uncsi!
Én, aki tényleg parázok a horrorfilmektől, ezt simán mindenféle para nélkül néztem végig (bár minek?!).
A történetnek se füle, se farka, vicc az egész, a vége pikkpakk lezavarva, mindenféle magyarázat, további történés nélkül.
Ezért vártam ezt ennyire...(???!!) Omfg!
Természetesen mindenhol a „legizgibb”(nek vélt) jelenetek voltak mutatva, kivagdincsázva, hogy az embereket oda tudják csalni a „húsos fazékhoz”, holott kb. 1 egyszerű salátát csapnak az orrunk elé... A szokásos klisék, dögunalom, titkolózás 1 óra 5 percig, majd a maradék 20 percben végre történik is valami... bár semmi extra, mert annyi, de annyi filmben láttunk már ehhez hasonló jeleneteket, hogy az már uncsi! Én, aki tényleg parázok a horrorfilmektől, ezt simán mindenféle para nélkül néztem végig (bár minek?!). A történetnek se füle, se farka, vicc az egész, a vége pikkpakk lezavarva, mindenféle magyarázat, további történés nélkül. Ezért vártam ezt ennyire...(???!!) Omfg!