2015.05.03 14:43 titra Olvasottság: <100x
0

Kisiklott történet

Kezdődhetne azért úgy is egy ilyen film, hogy ha úgy ültél le, hogy nyomozós-krimit fogsz nézni akkor most kapcsold ki vagy tekerd át az első (nem is tudom pontosan) talán fél órát, és úgy a vége felé is ajánlott átugrani néhány percet. Mindazoknak, akik hozzám hasonlóan csak úgy elindították a filmet anélkül, hogy bármit tudtak volna róla, szeretnék szólni, hogy azért ebben nagyon durva szexuális erőszak van. Én ebben egyáltalán nem vagyok biztos, hogy éppen az ilyen jelenetekkel lehetne felhívni a figyelmet a nők elleni erőszakra. Nem is beszélve arról, hogy akkor már a film az önbíráskodásra is felhívná a figyelmet, de nem hinném, hogy erre a való életben mindenkinek meglenne a lehetősége.

Így tehát én egyszerűen nem értem miért kell ilyen beteg dolgokat beletenni egy filmbe. A nyomozás majdnem izgalmas is lett volna, de bevallom többször nem tudtam összekapcsolni a szálakat, amit kb. annak tudok be, hogy az agyam még épp az újrakalibrálásnál tartott, hogy helyére tudja tenni az elején látottakat, de nem vagyok benne biztos, hogy nem volt túl sok a név, és a részletek összevisszasága. Lehet még egyszer meg kellene néznem, de nem akarom, inkább elfogadom, hogy az én hibám amiért nem tudtam mindig képbe kerülni.

Kisiklott történet

Többet kellett volna tudni a csaj hátteréről is, mert ez sem volt teljesen világos, hogyan ért ennyi mindenhez, hogyan lesznek ilyen szuper kapcsolatai. Szóval valahogy úgy éreztem, hogy a beteges brutalitás erőltetése miatt, maga a történet kisiklott valahol. Pedig maga a lány története, és a nyomozás tényleg érdekelt volna.

dráma | krimi | misztikus | thriller

Már negyven éve annak, hogy nyoma veszett Harrietnek, a nagyhatalmú Vanger család egyik tagjának. A lány nagybátyja szerint a lány gyilkosság  áldozata lett, ezért megbízza... több»

0