Én az első részt ugyan nem láttam, és nem is annyira kedvelem a slasher horrorokat, azonban ez a meta vonal érdekessé teszi, és ki is emeli az átlag horrormozik közül. Naomi Scott alakítása nemcsak hogy remek, de messze átlag feletti, talán a film végén felbukkanó szörnynek több képernyőidőt szántam volna, és a befejezésen is változtattam volna, valami pozitívabb végkifejlettel zártam volna a történetet.
Érzékeny gyomrúaknak nem ajánlott, rendkívül nyomasztó az atmoszféra, és extrém véresek, erőszakosak egyes jelenetek.
Én az első részt ugyan nem láttam, és nem is annyira kedvelem a slasher horrorokat, azonban ez a meta vonal érdekessé teszi, és ki is emeli az átlag horrormozik közül. Naomi Scott alakítása nemcsak hogy remek, de messze átlag feletti, talán a film végén felbukkanó szörnynek több képernyőidőt szántam volna, és a befejezésen is változtattam volna, valami pozitívabb végkifejlettel zártam volna a történetet. Érzékeny gyomrúaknak nem ajánlott, rendkívül nyomasztó az atmoszféra, és extrém véresek, erőszakosak egyes jelenetek.