Őszintén szólva meglepett, mennyire élveztem ezt a folytatást. Az első rész után nem gondoltam volna, hogy van még ennyi craft a karakterekben, de a Rosszfiúk 2. bizonyította , hogy ezek az állati bűnözők nemcsak egyszeri poénnak jók, hanem van bennük tartalék.
Olyan, mintha az első rész inkább a bevezető lett volna ,ez meg a valódi kaland.
Igazán jó , hogy a film nem akar felnőttes lenni , de nem is kezelik teljesen hülyének a nézőt, a poénok pont elég vagányak, a film látványos és pörgős, de nem zsibbasztó és végre kaptunk ütős ellenfelet , a rossz csajokat, akik nem csak dísznek vannak ott, hanem tényleg érdekes színt visznek a sztoriba.
Nagyon szórakoztató kaland és nekem jobbra sikeredett, mint az első.
Őszintén szólva meglepett, mennyire élveztem ezt a folytatást. Az első rész után nem gondoltam volna, hogy van még ennyi craft a karakterekben, de a Rosszfiúk 2. bizonyította , hogy ezek az állati bűnözők nemcsak egyszeri poénnak jók, hanem van bennük tartalék. Olyan, mintha az első rész inkább a bevezető lett volna ,ez meg a valódi kaland. Igazán jó , hogy a film nem akar felnőttes lenni , de nem is kezelik teljesen hülyének a nézőt, a poénok pont elég vagányak, a film látványos és pörgős, de nem zsibbasztó és végre kaptunk ütős ellenfelet , a rossz csajokat, akik nem csak dísznek vannak ott, hanem tényleg érdekes színt visznek a sztoriba. Nagyon szórakoztató kaland és nekem jobbra sikeredett, mint az első.