Közösség

Vélemény:

71 The Apprentice – A Trump-sztori

(2024)

The Apprentice – A Trump-sztori

Kittikee   2025.03.07 13:35
0

Tökéletesen összerakott film lett ez a csúcsra törő 20 év kezdete, s majdan már a fellegekben (toronyban) járó aljas, önző, beképzelt, egoista, nárcisztikus Trumpról. Az biztos, hogy gyomorforgatóan, bicskanyitogatóan nem kímélt senkit se, csakhogy elérje mindazt, ami az ő világmindenségét jelképezi a mai napig is. Mindig is igaz lesz az, hogy csak egyszer adjál valakinek hatalmat a kezébe... Olyan szinten önimádó, és tökéletesnek tartja magát parókájával, folyamatosan vastagon narancssárgára sminkelt fejével... Más csak egy szakadt lábtörlő lehet, mindenkit kritizál, sérteget, pedig ő maga úgy néz ki, mint egy bohóc (nem is értem a gyönyörű feleségét, mi vonzót talál rajta/benne). Sebastian Stan remekül alakította ezt a "pojácát", Jeremy Strong szintén brillírozott Cohn szerepében. Meg is értem az Oscar-jelöléseket. A film hangulata, zenei aláfestések nagyon jól visszarepítették a nézőt az adott korszakba. Igazából ez a film csak egy szeletke volt a Trump tortából. Én bizony néztem volna még tovább is, egészen a mostani, ismételt megválasztásáig. Bezzeg most nem puffogtam volna, ha ezt a Netflix 8-10 részben kifejtette volna! :D