Én azt gondolom, ebben az évben ez az akció/vígjáték viszi a pálmát nálam biztosan. Szerintem jól sikerült akciójelentek vannak, és elég jó a történet felépítése is, amibe raktak némi furfangot, csavart, na és persze a végére a slusszpoént, ami a folytatást sejteti számomra.
A két főhős személye kellett ehhez a produkcióhoz, és engem meggyőztek. Két olyan karakter, ami köré igenis lehet építeni, és igen, tudnak adni a filmhez, amit valljuk meg, kevesen tudnak. Persze lehet, elfogult vagyok, mert kedvenc színészeimről van szó, de azért ha kicsit jobban megnézzük pl. az akciójeleneteket, szerintem mesteri. Az érzelmi része is átjön, és a vígjátékkal párosul, szóval ezt a kombinációt így előadni szerintem azért nem könnyű.
Összességében a forgatókönyv jó, a rendezés jól sikerült. A színészek tudnak pluszt adni a filmhez, és ezáltal nemcsak egy akciót láthatunk, hanem olyan vígjátékot is, ami talán a régmúlt időkben volt jelen. A hangi, képi effektek jók voltak, szerintem nem tolták túl, gondolok itt a repülőgépes jelentre, és nem is kellett ennyi, épp elég volt a hatás, és a látvány azért jól sikerült.
Így én megadom az öt csillagot, ebben az évben először erre a filmre. Többször nézhető, remek kikapcsolódás. Csak ajánlani tudom. Én elrakom a klasszik filmek közé, és igen, várom a folytatást, mert kíváncsi vagyok, ki az apukája a főhős anyukának. Lehet szeretni, nem szeretni, számomra fontos az, hogy megfelelő akció, érzelem és látvány párosuljon egy filmben. Ráadásul egyik kedvenc szereplőm is játszik benne, ami ugyan kicsit megkopott, de mindig ott látom benne azt a csibész fiatalon énjét, amit senki nem tud úgy eljátszani egy szerepet, mint ő. Üdv, Yosi

59 Újra akcióban (2025)
Az egykori CIA-kémek, Emily és Matt újra visszakényszerülnek munkakörükbe, miután lelepleződik a titkos személyazonosságuk. több»