Közösség

Vélemény:

73 Valami különös

(2024)

Hátborzongató pszicho triller

Bafam   2025.02.10 08:08
0

Hát, ez a film nem semmi lett, az egyszer biztos. Ez egy igazi hátborzongató pszichothriller lett a javából. A film rendezője, Damian Mc Carthy egy zseni, mert nem semmi, amit ezzel a filmmel letett az asztalra. A film az elejétől a végéig fenntartja a feszültséget. Szerény véleményem szerint ez a film 2024 év legjobb indie horrorfilmje lett a maga műfajában. Nagyon jó a film atmoszférája, a hangulata, a képi beállítások. A színészek játéka is egytől egyig mind kimagasló teljesítmény, annak ellenére, hogy szinte egyik színészt, színésznőt sem ismertem a film megtekintése előtt. A beállítások és az ijesztgetős jelenetek rendkívül hatásosak voltak. A filmben voltak bizonyos misztikus elemek, furcsaságok és természetfeletti események is belekeverve, mint például a boszorkányság, ami engem személy szerint kissé zavart, de azért a filmnek és annak ijesztgetős hangulatának hála nagyon jót tett. A „Valami különös” egy igazán élvezhető film, nézzék meg, érdemes. Nagy valószínűséggel én még egyszer biztosan meg fogom nézni.