Közösség

Vélemény:

100 Ibelin rendkívüli élete

(2024)

Zsebkendő nélkül bele se kezdj!

Kittikee   2024.10.28 18:27
0

Idejét se tudom, mikor láttam ennyire szívbemarkoló történetet, s általa a könnyeimmel, sírással küszködve néztem végig... Egy végtelenül szomorú élet dokumentálása, egy végtelenül csodás álomvilágba menekülvén, melynek egy számítógépes játék adott megnyugvást, otthont, szerelmet, barátokat a gyógyíthatatlan beteg Matsnak. Ibelinként, egy erős, egészséges avatárként rendkívüli tetteket, ezen belül saját és mások fájdalmas sorsát, életfázisát orvosolván hozta közelebb egymáshoz, egyfajta boldogabb megoldásaként szeretteikhez és önmagukhoz is a mesevilágban... Mindannyian más-más országból kovácsolódott össze eme kicsinyke csapat, és bármennyire is szoros lett ez az összetartás, amikor sor került a valóságban az igazi szereplők felvállalása egymás előtt... Mats-Ibelin, a főszereplő nem jelent meg. Senki se tudta a miértjét... csak kifogást kaptak válasz gyanánt. Az idő múlásával és betegsége romlásával felfedte titkát, majd lassanként el-eltűnt kedvenc virtuális otthonából, míg végül soha többé nem tért vissza barátaihoz... Mats mindent „papírra” vetett a valós és a titkos, rendkívüli életéről, melynek kulcsát a családjára hagyta, így igazából megismerhették csodás fiúkat és barátait, akik méltóképp elbúcsúzhattak... Ibelintől.