Közösség

Vélemény:

57 Fekete galamb

(2024)

Karácsonyi kémes

Br623   2024.12.08 07:50
1

Ez a 6 részből álló sorozat akár egy hosszú estén egyben megnézhető. Karácsonyi ünnepek alatt játszódik, de nem karácsonyi romantikus, ünnepi, hanem kémes, gyilkosos. Keira Knightley-t jó újra látni, egy politikus feleségét alakítja, aki azért kezdett ki a férfival, hogy utána titkokat szivárogtasson ki. Nagyon furcsa nekem, hogy aztán összeházasodik vele, gyerekeket szül neki, de végig csak azért, hogy az információkat első kézből továbbadhassa. Vártam volna, hogy a sorozatban lesz ebből egy konfliktus, de ebből a szempontból nyitva hagyták a történetet. A lánynak lett egy szeretője, aki a film elején meghal, és utána kezd el nyomozni, ki akarja deríteni, hogy ki ölte meg, miért, és bosszút is szeretne állni rajta. A másik főszereplő, aki segít neki, bérgyilkos és valóban meleg, de nem gondolom, hogy annyira zavaró lenne a karaktere, hogy melegpropagadnának címkézzük a sorozatot, vagy csak én nem figyeltem ezekre a részekre annyira. Nem volt rossz sorozat, szerintem egyszer nézhető, esetleg Keira miatt is.

Emmersson 2024.12.19 11:40
1

„Nagyon furcsa nekem, hogy aztán összeházasodik vele, gyerekeket szül neki, de végig csak azért, hogy az információkat első kézből továbbadhassa.” Ez az igazi hivatástudat. ;)