Közösség

Vélemény:

80 Már megint nem férek a bőrödbe

(2025)

Most sem okozott csalódást

Br623   2025.08.11 17:25
0

A 2003-as Nem férek a bőrödbe film nagy sikereket ért el anno. Lindsay Lohan akkoriban szárnyalt a szerepeivel, legsikeresebb éveinek egyik darabja volt ez. Most több, mint 20 év után készült folytatás a filmhez, ami várhatóan most is bőven megtérül majd a készítőinek. Bár a testcserés téma az utóbbi években már számos film középpontja lett, ez a film bebizonyítja, hogy lehet még érdekesen előadni. A cselekmény nagyon hasonló szálon fut az elsőhöz képest. Itt Lindsay az, aki az anyuka és a napokban férjhez megy, és az ő lánya az, aki tiniként nem tudja elfogadni a változást, hogy egy idegen országba költözzenek az új hódoló miatt. Most négyen cserélnek szerepet, az anya lánya kapcsolat mellett a két tinilány kapcsolatát is meg kell oldani a testcsere során. Megjelenik a volt barát is, Jake, azaz Chad Michael Murray, aki mostanában számos romantikus vígjáték főszereplője. Nagyon vicces jelenete van, amikor Anna testében a lánya próbál tetszeni neki, annyira nevettem, hogy alig kaptam levegőt. Számomra már ezért megérte megnézni. Jamie Lee Curtis pedig egyszerűen csodálatosan hozza most is az öreg testben rekedt tinilányt. Akinek anno tetszett az első rész, most sem fog csalódni, de szerintem a mai fiatalok is nyugodtan megnézhetik, még az sem gond, ha az első részt nem láttuk, anélkül is van értelme.