Közösség

Vélemény:

51 Mindörökké nyár

(2024)

Mindörökké nyár

Kittikee   2025.06.15 13:19
0

Itt a mellékelt ábra is igen kedvezően bemutatja, hogy vannak színésznők, akiknek már igencsak lejáróban van a "mandátuma", és mégis erőltetik tök feleslegesen a képernyőre kerülést... Sajnos már inkább csoszognak, mint járnak, a varázserejük a ködbe veszett, amiért anno rajongott az ember. Diane Keatonnak a sleppje nem talált új ruhatárat? Az utóbbi időben tök ugyanaz a szettje, még a kalapja is... Enyhén szólva is ciki. Nem beszélve az utóbbi filmjeiben nemcsak a ruhatára, de a szerepei is hasonlóak... Full merev, unalmas, fűszermentes, erőltetett. Ebben az alkotásban ráadásul még ez az okos tojás szerep se áll neki jól, és még táborozni megy a "Met gálás" cuccaiba... omggg! Kathy Bates a másik csalódás a szinkronhangjával egyetemben. Mint egy fonnyadt, reumás hippi túlkerázva, pocsék "nagylányos" megmondóként. Beverly D'Angelo... Itt már feladtam, mert nem akartam rémálmokat magamnak. Rögvest eszembe jutott, ahogy megláttam a merev fejét, az Alvajárók horrorfilm női szereplője (macska anyuci). Egyetlen egy pozitívum, amit észleltem: Eugene Levy. Ő egyre jobban fest. Nem tudom, mi ennek az oka, de csak így tovább! Igazán jó lenne, ha ilyesfajta nézhetetlen gagyiságokat már nem gyártanának, mert csak feleslegesen fecsérlik a milliókat.