Nagyon szeretem azokat a filmeket, ahol az igaz ügy mellett állók nagy pátosszal küzdenek a gonosz, korrupt ártalmas hatalmasságok ellen. És ha ez az ügy az, hogy oktatásban részesülők egyenlő esélyekkel küzdhessenek a boldogulás jelentő diplomáért, akkor csak azt tudom javasolni, hogy ezt a filmet adják le párszor szinkronnal a magyar tévékben.
Mert nagyon jó, és tanulságos. Ilyen fajta pozitív diszkrimináció létezett nálunk is, a 60-70- és években. Fizikai munkások gyerekei kaptak erős támogatást a tanulmányaikhoz. Lehet ezzel vitatkozni, de nagyon sok mai jómódú, középkorú diplomás ember köszönheti ennek, hogy kitörhetett a szülei életformájából.
Szóval lenne mit ma is megbeszélt ezzel kapcsolatban.
Saif Ali Khant láttam már pár filmben, de itt fedeztem fel, hogy egy hozzá illő szerepben milyen erős kisugárzása van. Deepika gyönyörű ebben a szerepben, és nagyon meggyőzően játszik.
Papírzsepi veszélyes!
Nagyon szeretem azokat a filmeket, ahol az igaz ügy mellett állók nagy pátosszal küzdenek a gonosz, korrupt ártalmas hatalmasságok ellen. És ha ez az ügy az, hogy oktatásban részesülők egyenlő esélyekkel küzdhessenek a boldogulás jelentő diplomáért, akkor csak azt tudom javasolni, hogy ezt a filmet adják le párszor szinkronnal a magyar tévékben. Mert nagyon jó, és tanulságos. Ilyen fajta pozitív diszkrimináció létezett nálunk is, a 60-70- és években. Fizikai munkások gyerekei kaptak erős támogatást a tanulmányaikhoz. Lehet ezzel vitatkozni, de nagyon sok mai jómódú, középkorú diplomás ember köszönheti ennek, hogy kitörhetett a szülei életformájából. Szóval lenne mit ma is megbeszélt ezzel kapcsolatban. Saif Ali Khant láttam már pár filmben, de itt fedeztem fel, hogy egy hozzá illő szerepben milyen erős kisugárzása van. Deepika gyönyörű ebben a szerepben, és nagyon meggyőzően játszik. Papírzsepi veszélyes!