Közösség

Vélemény:

84 Zootropolis 2

(2025)

Szuper folytatás

Br623   2025.12.22 18:40
0

Már nagyon régóta reménykedtem benne, hogy lesz folytatása az első résznek, hiszen az egyik legjobb Disney-mese lett. Sajnos majdnem tíz évet kellett várni a második részre, de igazán megérte, hiszen egy színvonalas, izgalmas, humoros folytatást kaptunk. Az állatok élethűek, modernek, nagyon jól meg vannak rajzolva. A történet ott folytatódik, ahol abbamaradt, a rendőrpár 10 napja dolgozik együtt és szeretnék bebizonyítani, hogy az ellentétek is jól működhetnek együtt. Nem csak a külvilágnak, hanem maguknak is. A nyuszi szereti irányítani az eseményeket, a róka pedig mindent tűr, de a végén belátják, hogy jobb lenne, ha kommunikálnának is egymással, ami számunkra is tanulságos megállapítás. Szeretem, amikor egy mesének mondanivalója is van. Ez egy olyan mese, ami nem csak gyerekeknek szól, felnőttek is élvezhetik, gyerek nélkül is nyugodtan meg lehet nézni. Sőt, vannak poénok, amiket inkább mi érthetünk meg. A zene is nagyon jó, bár nekem a főcímdal kissé túlságosan hasonlított az elsőben lévőre.