Szeretem a limonádékat. Ez pedig, az első részhez hasonlóan, egy remek limonádé. Ugyanazokat a paneleket használja fel újra, ugyanúgy építi a történetet, a drámát, a karaktereit és a fordulatait, amik természetesen most is kilométerekkel előre láthatóak. Viszont teszi mindezt továbbra is egy szerethető bájjal, remek hangulattal és színészekkel (Stanley Tucci tuti vámpír, mert semmit nem öregedett az első rész óta), akik között fantasztikus a kémia. Nálam 20 évvel ezelőtt is működött ez a recept, és most is elégedett voltam az összképpel. Kellenek az ilyen limonádék.
#csajoshétvége
Szeretem a limonádékat. Ez pedig, az első részhez hasonlóan, egy remek limonádé. Ugyanazokat a paneleket használja fel újra, ugyanúgy építi a történetet, a drámát, a karaktereit és a fordulatait, amik természetesen most is kilométerekkel előre láthatóak. Viszont teszi mindezt továbbra is egy szerethető bájjal, remek hangulattal és színészekkel (Stanley Tucci tuti vámpír, mert semmit nem öregedett az első rész óta), akik között fantasztikus a kémia. Nálam 20 évvel ezelőtt is működött ez a recept, és most is elégedett voltam az összképpel. Kellenek az ilyen limonádék. #csajoshétvége