Közösség

Vélemény:

45 A férfi a csecsemő ellen

(2025)

Ügyetlenkedés és szerethető káosz

Vivi   2025.12.25 03:15
2

A film pontosan azt hozta, amire számítottam. Könnyed, szórakoztató, és tele van igazi brit humorral. Már előre nagyon vártam a filmet, és nem csalódtam, mert a történet egyszerre volt vicces, kaotikus és meglepően szerethető. Rowan Atkinson most is fantasztikus, az a jellegzetes ügyetlenkedése, amiben mindig képes a fizikai poénokat és az arckifejezéseket tökéletesen ötvözni, egyszerűen zseniális. A csecsemővel való zűrös helyzetek és a karácsonyi káosz minden jelenetben mosolyt csal a néző arcára.
Nagyon tetszett, hogy a film nem próbált
túlzottan mély drámát vagy komoly üzenetet belerakni , egyszerűen csak jól szórakoztat, miközben néhány apróbb érzelmi pillanat is átjön, ami emberibbé teszi a történetet. A poénok ügyesen vannak adagolva, és bár néha kicsit túlzó, sosem válik erőltetetté. A helyszínek, a karácsonyi hangulat és a váratlan fordulatok tökéletesen kiegészítik a humort.
Összességében a Férfi a csecsemő ellen egy olyan film, amit bátran lehet újranézni, ha az ember szeretne egy vidám, könnyed és szerethető karácsonyi élményt, ami egyszerre vicces és szeretetteljes.