Te jó ég!!! Tiszta szívből NEM ajánlom senkinek a film megtekintését!!! Szerintem még életemben nem láttam ekkora hatalmas GAGYI alkotást!!! A legjobb szó rá: KÍNOS. Minden egyes jelenet, mozzanat, filmkocka kellemetlenül kínos érzést vált ki a nézőből, ahogy ezt a StoryTv/Tv4/Hallmark fosvány ultraxar keveréket próbálja végigszenvedni. Ennek a forgatókönyvét tuti valamelyik Bianka/Tiffany vagy franc se tudja, milyen wc-papírboltból verbuválták össze!
A Zs-kategória túl jó besorolás lenne. Ezeket a színészeket nem mondanám akárkiknek, full amatőrséggel megáldva, pedig egyik-másik szerepelt már itt-ott fiatalabb korukban, de nyilván maradtak ezen a sz@r vonalon, mert más kategóriának még a küszöbére se léphettek volna! Áhhh... nem dicsérem már agyon ezt az alkotást :D aminek már a 19. percében tudod, mi a pálya. A lényeg: NE NÉZD MEG!!!!!!
Te jó ég!!! Tiszta szívből NEM ajánlom senkinek a film megtekintését!!! Szerintem még életemben nem láttam ekkora hatalmas GAGYI alkotást!!! A legjobb szó rá: KÍNOS. Minden egyes jelenet, mozzanat, filmkocka kellemetlenül kínos érzést vált ki a nézőből, ahogy ezt a StoryTv/Tv4/Hallmark fosvány ultraxar keveréket próbálja végigszenvedni. Ennek a forgatókönyvét tuti valamelyik Bianka/Tiffany vagy franc se tudja, milyen wc-papírboltból verbuválták össze! A Zs-kategória túl jó besorolás lenne. Ezeket a színészeket nem mondanám akárkiknek, full amatőrséggel megáldva, pedig egyik-másik szerepelt már itt-ott fiatalabb korukban, de nyilván maradtak ezen a sz@r vonalon, mert más kategóriának még a küszöbére se léphettek volna! Áhhh... nem dicsérem már agyon ezt az alkotást :D aminek már a 19. percében tudod, mi a pálya. A lényeg: NE NÉZD MEG!!!!!!