Közösség

Vélemény:

76 Marshals: Egy Yellowstone történet

(2026)

Marshals: Egy Yellowstone történet

Br623   2026.05.23 15:51
0

Kayce karaktere tartogat olyan mélységeket, ami lehetővé tette, hogy saját sorozatot kapjon. Megnéztem 12 részt és ha jól olvastam, még egy rész van hátra. Mivel ez ilyen NCIS szerű bűnügyi sorozat, ezért ez a 13 rész nem túl sok, hogy történjen is benne valami komolyabb. Összefoglalva talán annyiról szól az évad, hogy egy régen történt nagyon lelket sebző történetet le tud zárni és közben végiggondolja, hogy eladja-e a keleti tábort, az utolsó földet, ami még a Yellowstonehoz köti és ahol Monica meghalt. Közben megismerünk új és régi szereplőket is. De túl kevés ez a 13 rész ahhoz, hogy bármibe is mélyebben belemenjünk. Amúgy nekem tetszik a sorozat, de több részt szeretnék látni, mert ez így elég kevés volt. Olyan se eleje, se vége történet. Bár azt gondolnánk, hogy Kayce a főszereplő, de túl sokat foglalkozik a sorozat a többiekkel. Ezért is olyan, mintha csak egy bevezető évad lenne. Na majd meglátjuk, hogy lesznek e többi évadok, mert ha nem, akkor nem sok értelmét látom az egésznek sajnos.