Közösség

Vélemény:

83 Avatar: Tűz és Hamu

(2025)

Látvány mindenek felett

Br623   2026.02.03 11:51
0

Vannak filmek, amiket szinte kötelező a legjobb minőségben megnézni, ilyen az Avatar is, ami valószínűleg az egyik legjobb 3D-s alkotás látvány szempontjából. Én is az Imax teremben néztem meg, és a fiaim már az első percekben el voltak ájulva tőle. Talán a film legnagyobb fekete pontja, hogy túl hosszú. Ennyit végig ülni egy moziteremben már túlzás. Otthon nézve biztos, hogy inkább két részletben tekinteném meg. Mondhatjuk, hogy a föld és a víz után most a tűz jön. Nagyon tetszett az újonnan megismert nép. Nekem az Avatar filmekről az a véleményem, hogy itt inkább a látvány a lényeg és nem is annyira a történet, persze szól valamiről, de sokszor inkább a képre koncentráltam, mint a beszédre. Én remélem, hogy lesz negyedik része is, mert megkedveltem az egész világot, amiben játszódik. Gondolom, senkit sem kell noszogatni, hogy nézze meg, mert aki látta az első két részt, ő ezt is meg fogja nézni. És különösen jó, hogy ennyi idő telt el az előző résztől, mert ez egy akkora impulzus, hogy sokáig tart kipihenni.