Közösség

Vélemény:

80 Avatar: Tűz és Hamu

(2025)

újra és újra ugyanaz

Ms. Akárki   2026.06.30 18:27
0

Még az első részt nagyon élveztem, emlékszem, régen megvolt az a WOW újdonság hatásfaktor, de valahogy ez mostanra kezd kifújni. Olyan, mintha ugyanazt a történetet mesélnék el újra és újra, csak egy kicsit más köntösben. És valahogy egyre logikátlanabb is az egész. Annyi sebből vérzik minden, hogy már nem tudtam, min akadjak ki XD A látványorgia és a monumentális világalkotás persze itt is megvan teljes mértékben, de ez számomra sajnos már kevés az élvezhetőség szempontjából. Egynek elmegy ez az alkotás, de amit ennyi pénzből hoznak létre, attól már egy hangyányit több lenne az elvárás részemről. A zenéje most is tökéletes volt, de engem már az is zavart, hogy nem volt egy központi zene, mint szokott, amihez mondjuk a csatajeleneteknél visszatérnek, csak kicsit módosítva. Mintha még ebben sem akarnának változtatni. A főszereplő srác meg olyan, mintha régi katona létére kezdene elbutulni, úgymond. Teljesen logikátlan. Káoszban ténykedik, és nem is értem már a karakterek mozgatórugóit, ami a korábbi filmekben még úgy-ahogy működtek. Egy szó, mint száz, egyszer elmegy, de nem lesz újranézős, az biztos.