Közösség

Vélemény:

61 Mágikus Állatok Iskolája - Együtt a suliért

(2025)

Mágikus Állatok Iskolája - Együtt a suliért

Niki   2026.03.03 14:31
0

Számomra egy kellemes, szórakoztató családi film volt, de azt kell mondjam, hogy az előző rész szerintem jobban sikerült. A varázslatos állatok világát és a suli hangulatát most is nagyon élveztem, és tetszett, ahogy a gyerekek összefogtak, hogy megmentsék az iskolát. A történet tele van kedves és humoros pillanatokkal, a karakterek aranyosak, a vizuális megoldások színesek és kreatívak, így a fiatalabb nézők biztosan jól szórakoznak rajta. Ugyanakkor valahogy most a cselekmény kevésbé volt lendületes, és a konfliktusok is kicsit kiszámíthatóbbnak tűntek. Az előző részben volt egyfajta meglepetés és izgalom, ami most hiányzott. Bár a film így is bájos és könnyed, mégsem volt annyira emlékezetes, mint az első epizód. A karakterek még mindig szerethetőek, de a humor néha már túlságosan erőltetettnek hatott, és nem minden poén talált be. Összességében tehát tetszett a film, főleg a varázslatos hangulat és a barátság témája miatt, de az előző részhez képest szerintem egy picit visszaesett. Ennek ellenére még mindig egy szerethető, könnyed családi mozi, amit szívesen ajánlanék gyerekeknek és fiatal tiniknek.
#premiervadasz