Közösség

Vélemény:

58 Olmo

(2025)

Olmo

Yosihiro   2026.06.02 20:02
0

"Spoiler" Veszély!!! Sajnos ki kell tegyem ezt a jelzést mert, hát ugyan a tartalom is sok mindent elárul, de sok olyan ember van aki egy leírásból nem akarja megtudni mi is történik a filmben bár a tartalomban ott van. A film címéből igazán nem derül ki mit is akar mondani a film, de ez összetett történet. A lényeg az érzelmeken van. Egy serülő fiú nehéz körülmények között beteg édesapjával és testvérével él. Mindennapjait csak a szomszéd Nina lány aranyozza be . Főleg úgy hogy egy buliba is elhívja Olmot és barátját. Itt aztán Olmó teljesen beleéli magát az életbe és az igazi érzelmi kapcsiolatok ekkor derülnek ki A fő szál Olmo életéhez és életszemléletéhez kötődik az első csók az első buli stb. Mellette ott van az azu élet amit a család él és még az éádesanyja is félreléphet a munkaadójával. Szval igen sok hurt pendít meg a film közben hozza azt az igazi mexikói latin zene rumba tánc stb. Nekem maga a film egy rős közepesnek tűnik, de elég jó a látvány és a rendezés. Ezért én négy csillagot adok neki. Összességében van tartlma a filmnek mindig várhatjuk mi fog történni és nem unalmas. Jo kis zenei aláfestéseket is kapunk és a végére egy családot. csak ajánlani tudom szerintem remek film. Üdv Yosi