Közösség

Vélemény:

78 Életfutár

(2026)

Ütős akció-mozi

majkroly   2026.09.17 10:02
0

Nekem valahogy nagyon betalált ez a film, pedig túl nagy elvárásaim nem voltak az előzetes után. Volt egy amolyan retrohangulata, aki Sly- meg Arnold-filmeken nőtt fel, mint én, szerintem annak igazi csemege lesz. A "Senki"-filmekhez tudnám még hasonlítani, azokban volt talán még hasonló arányban keverve a humor és az akció. Owen Wilson karaktere meglepően jól sikerült, általában azok a karakterek kimondottan irritálni szoktak, akiknek egész film alatt be nem áll a szája, de ez a figura annyira szerethető volt, hogy öröm volt nézni. A párbeszédek jók, életszerűek, egy-egy poén után nincs szekunder szégyenérzete az embernek. Az akciószekvenciák kiválóak, minden pofonnak van súlya, mondjuk amekkora darab Alan Ritchson, ennek így is kell lennie :) A főgonosz karaktere is kellően "over the top", szórakoztató figura, a motivációja sem merült ki annyiban, hogy pénz és hatalom :). A rendező előző filmje (Feláldozhatók 4) után ez hatalmas előrelépés, minőségben ég és föld a két alkotás. Akciófilmkedvelők bátran adjanak neki egy esélyt, szerintem nem fognak csalódni! #avadonszíve