2016.06.24 09:57 laci044 Olvasottság: <100x
0

Köszönet az év egyik legjobb filmjéért

Az előző filmet látva kezdett érdekelni, hogy hova fokozzák ezt még. Aztán kiderült, hogy kamara darab lesz. Te jó ég... Lényeg a lényeg a végére nem is igazán folytatást kapunk, csak ugyan abban a téridőben játszódó másik filmet.

A film valami fantasztikus. Horror? egyáltalán, illetve egy része, de arról később. Szóval a nagy része egy pince komplexumban játszódik három szereplővel. Minden karakter és színész jól működik.

Köszönet az év egyik legjobb filmjéért

Főszereplő csaj nincs túl írva, de nem is kell. Meg vannak a motivációi szerethető és a színész is jól működik. John Goodman Howard-ja már egy fokkal érdekesebb karakter. Mindig azt mondja, hogy azért tartja itt, hogy megmentse (ami az előző film ismeretében érhető is hogy mitől), de valahogy mégis ködös az egész karaktere. Plusz ott van egy harmadik arc aki javarészt beszélgető partner főszereplőnknek és kicsit oldja a feszültséget, mert atya úristen, milyen feszült ez a film. John Goodman alakítása az év egyik legjobbja lesz. Néhány jelenetben megfagy a levegő és lélegezni se tudtam. Kevés film és még kevesebb színész tudja ezt így előadni. A történet tartogat meglepetéseket, nem is keveset. Annál jobb az élmény minél kevesebbet tudsz a cselekményről. Aztán a végén megkapjuk, azt, hogy miért horror és miért Cloverfield is a film. Nekem ez az utolsó tíz perc is működött, a tónus váltástól se rosszabb, se jobb nem lett, tartogatott ez is meglepetéseket.

Az év egyik legjobb filmjét tisztelhetem meg a 10 Cloverfield Lane-ben és köszönöm a stábnak, hogy elhozták nekem!

dráma | horror | misztikus | sci-fi | thriller

SkyShowtime (2023.02.14.)

A 10 Cloverfield Lane című sci-fiben egy fiatal lány egy nap egy idegen férfi lakásában tér magához, egy autóbalesetet követően. A férfi azt állítja, hogy megmentette az... több»

0