Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  

Vélemény:

 

NA A 404-es dimenzió

(2017)

A 404-es dimenzió

 
XETH   2018.04.05 14:04

No, már az első rész megnézése után akartam írni róla, de visszafogtam magam. Szerintem, ez a sorozat nagyban (szeretne) hasonlítani a Netflixes Black Mirror nevezetű mesterműhöz. Engem speciel az jobban lenyűgözött, mint a HBO-s sorozat, de nagyon hálás vagyok érte, hogy ez is létezik. Tetszik, hogy ilyen abszurd, hogy ennyire nem előre látható, meghökkentő a sorozat, őszintén, nekem ez sokkal "angol humorosabb", mint a BM I.évada. Tetszik, hogy ki tud zökkenteni a film. És, ha belegondolunk, itt is olyan "problémákkal", vagy inkább trendekkel találkozunk, ami irányába elmozdult az emberiség, és abszolút elgondolkodtató tud lenni, ha valakinek erre is igénye van. Én őszintén ajánlom azoknak, akiknek a Black Mirror bejött, mert ugyan kissé ügyetlenebbre sikeredett (nekem), de azért kellemes kikapcsolódást nyújt. 5/4

 
kamuintro 2019.05.21 21:05

\"hasonlítani a Netflixes Black Mirror nevezetű mesterműhöz\"

Nem értem miért hasonlítanak minden antológia sorozatot a Fekete Tükörhöz.
Ez amúgy inkább a The Outer Limits-Végtelen határok-ra hasonlít, annyi különbséggel, hogy ott az évadzárókban néhány részt vettek az évadból és összefűzték.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.