Vélemény:

 

82 Vándorút

(2010)

Vándorút

 
rbernadett   2016.03.29 15:36
0

Nem is kérdés, hogy Emilio bebizonyította ezzel a filmmel, hogy sokkal többet ér agyonsztárolt bátyjánál. A kivitelezés szinte tökéletes, a szereplőválasztás kellőképp alázatos és a történet pont annyi visszafogott, hogy megfelelően tükrözze, amit mondani akar. A zenét annyira jól esik hallgatni a képsorok alatt, hogy ember nincs, aki ne szeretne azonnal ott lenni, ahol éppen a történet játszódik.
Emellett nagyon szimpatikus volt, hogy Emilio a saját édesapját rendezte és nyilván Martinnak ezért is sikerült átéreznie a szerepet. Engem csak az zavart, hogy Martin Sheen egy kicsit jobban elfáradhatott volna a túrán, mert szép és jó, hogy ő nagyon elhatározta, hogy menni kell, de ettől még ő egy 70 éves ember, aki kétlem, hogy a valóságban így végigrohant volna egy ilyen vándorúton. Ettől sajnos nem tudtam elvonatkoztatni ezért nem teljes a pontszám egyelőre.

 
Alexandra405978 2024.02.16 19:53
0

Teljesen jogos a kommented, én jártam a Caminót, és szinte megdöbbentett, mennyi idős ember járja végig, végig jókedvűek, cipelik a legalább 10kg-os csomagot, és este még várost nézni is elmennek. Ők mondjuk többnyire nyugdíjas német nénik, de mégis a nehezebb utat választották, és nem is használtak semmi segítséget a csomaghordó szolgálattól.