Umamusume: Pretty Derby - Egy új korszak kezdete

Umamusume: Pretty Derby - Egy új korszak kezdete

ウマ娘 プリティーダービー 新時代の扉

Hirdetés

Hivatalos tartalom

A szabad stílusú versenyek világában edződött Jungle Pocket, azaz Pokke mindenáron a legerősebb uma musume akar lenni, ám amikor véletlenül meglátja Fuji Kiseki lenyűgöző futását a Twinkle Series egyik versenyén, ráébred, hogy az igazi kihívás csak most kezdődik. Beiratkozik a Tracen… Több

Rendező: Ken Yamamoto
Forgatókönyvíró: Kiyoko Yoshimura
Ország: Japán
Premier (HU): 2026.07.30.
Forgalmazó: ADS Service

2026.07.30 Zsolt

Nem gondoltam volna, hogy egy versenyzős anime ennyire be tud rántani. A futamok brutálisan látványosak, a rivalizálás végig izgalmas, és még érzelmileg is működik. Jungle Pocket karaktere sokkal több, mint amire számítottam. Simán az egyik legjobb sportanime-film mostanában.

2026.07.30 grufa

Abszolút működik akkor is, ha nem vagy hardcore Umamusume-rajongó. A film inkább arról szól, hogyan birkózol meg azzal, amikor valaki elérhetetlennek tűnik előtted. A zene, az animáció és a versenyek együtt olyan hype-ot adnak, hogy észre sem veszed, milyen gyorsan elrepül a játékidő.

2026.07.30 signeta

A vizuál tényleg elképesztő, minden verseny tele van energiával. Néha kicsit túl gyorsan halad a történet, ezért nem minden szereplő kap elég időt, de a fő konfliktus így is működik. Ha szereted az inspiráló, motiváló sztorikat, ezt érdemes megnézni.