68% 27 szavazat
7 kérdés a szerelemről (és 3 alkérdés)

7 kérdés a szerelemről (és 3 alkérdés)

7 kérdés a szerelemröl (és 3 alkérdés)
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
23
Szereplők (23)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A hatvanas évek kedvelt műfaja volt a szkeccs-film. Rényi Tamás 1969-ben készített tévéfilmje hét kérdést tesz föl a szerelemről, és hét rövid jelenetben választ is ad rájuk.. Minden epizód középpontjában a NŐ áll, és persze rögtön mellette ott a FÉRFI is. "Harcuk" évezredek óta folyik kifinomult eszközökkel de ugyanolyan eredménnyel: a Férfi meghódíthatja a Nőt, ha a Nő is úgy akarja. De hogy kiismerhetné? Azt soha... A női lélek rejtelmei, a csábítás trükkjei, a férfi botladozásai... Koncz Gábor, Avar István, Garas Dezső, Pécsi Sándor, Venczel Vera, Tordai Teri, Domján Edit ...nagyszerű színészek nagyszerű kabinetalakításai a hatvanas évek díszleteiben...

Rendező: Rényi Tamás
Ország: Magyarország
Premier (HU): 1969.11.24.
Madaras József
Tahi Tóth László
Garas Dezső
Halász Judit
Pécsi Sándor
 
2017.10.22 Nemecsek

legújabb vélemény

Bár nagyon jó színészi alakításokat láthattam a filmben, szerintem maga a sztori eléggé felületes, nagyon sok esetben sarkított lélektanilag. Nem kapunk egy jó, átfogó képet az emberi érzelmekről, és nekem ez valahogy zavar és hiányérzettel tölt el.

0
 
2017.09.03 kmona

Nem igazán tetszett mindegyik jelenet, de nagyon jó hangulata van a filmnek. Néhol egy kicsit unalmas és leül a cselekmény, de ennek ellenére szerintem még mindig időtálló a mondanivalója. Ajánlom mindenkinek! :)

0