Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
77

Elsietett házasság (1968)

Elsietett házasság
Filmadatlap
 
9
Szereplők
4
Vélemények
3
Képek
1
Videók
 
Blaire-Tóth Linda   2020. 07. 23.

legújabb vélemény

Ahányszor tehetem, mindig megnézem!

Csodás szereplők, jó és ma is aktuális történet. A film nagyszerű szórakozást nyújt és a régi színészek játékát érdemes újra és újra megnézni. Akkoriban nem nevezték őket még sztároknak, pedig azok voltak, feledhetetlen, kiváló művészeink!

 
Berto49   2017. 09. 21.

Keleti Márton 1968-as filmje, Tolnay és Básti a főszereplők. Fordított Rómeó és Júlia történet, mert ebben a fiatalok ellenzik megözvegyült szüleik új házasságát. A színészek; Tordai Teri, Tahi Tóth László, Halász Judit, Bodrogi Gyula, valamint néhány perces szerepben a szenzációs Kállai Ferenc, Nagy Anna és Dajka Margit. Az utóbbi három alakítás frenetikus, de a prímet Kállai viszi a pszichiáter alakításával. A történet nem nagy durranás, de a két főszereplő „kiérdemelte” a viszonylag magas értékelésemet. A bemutatás idejében, ’68 szeptembere nem éreztem, hogy ezt a filmet meg kell nézni. Most, majdnem 50 év múlva kellemes kikapcsolódást nyújtott.


 
julis   2015. 05. 27.

Tolnay Klári és Básti Lajos lenyűgözőek ebben a fiomben, má éerett karaktereik igazi színészi bölcsességet sugároznak.

 
OrSi   2015. 08. 10.

Nem tudom miért, én egyáltalán nem tudom elviselni a régi magyar filmek bakiparádéit, meg totális túljátszottságát

1
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.