Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

A veréb is madár (1968)

A veréb is madár
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
13
Képek
2
Videók

Galéria (13)

Kabos László
Kabos László
Kabos László
Kabos László
Kállai Ferenc
Kabos László
Kabos László

Videók (2)

 
Sabnock Sanatory   2021. 02. 21.

legújabb vélemény

0

A kis Kabos megduplázva? Elbírtuk volna azt is. Két bitang jó nő is színesíti a filmet, mégpedig Medveczky és Piros Ildikó. Fantasztikusan jól néznek ki, igazi nehézbombázók, ráadásul Piros még zseniálisan is játszik. Magyar bűnügyi krimi, amiben hum... több»

 
Sniper   2015. 12. 27.

0

Tipikus hatvanas évekbeli politikai elemekkel átszőtt magyar valóságfilm. Fontossága abban rejlett, hogy álmodozásra késztette a magyar átlagpolgárt: milyen lehet a határ túloldalán, s különösen Amerikában vagyonosan élni? Remek film, nagyon szerettem!

 
OrSi   2015. 08. 13.

0

Nagyon nagyon tanulságos. A jelenlegi állapotok alapján ítélve, abszolút realista filmmel állunk szemben. Vígjátéknak hittük, ám valójában keserű szatíra inkább. És ez így van jól, mert kétségtelenül szórakoztat is, nagyokat nevettem a kis vörösön. Medveczky külön szám, nagyon beleillett...:)

 
Gwen   2014. 12. 20.

0

Kabos László ismét valami igazán vicceset nyújt; nagyon ironikus és mulatságos ez a helyzet, mely a két iker találkozásából fakad. Könnyed, laza kis vígjáték, amolyan magyarosan tálalva.

 
Sziszi   2016. 01. 18.

0

Nekem a leginkább a háttér, a berendezések, a díszlet tűnik verhetetlennek így mai szemmel nézve. Tényleg hihetetlen, de sok balatoni nyaraló, hotel, meg vendéglátóegység a mai napig így néz ki...:D, illetve a helyek őrzik a szellemét ennek a letűnt ... több»

 

Állítólag bűncselekmény is történt a forgatás alatt. Az egyik technikus kivágott néhány részt Medveczky vetkőzéséből, és pénzért értékesítette azokat. Ekkora hiánycikk volt az erotika akkoriban az országban.

(KaTuS55)