Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
1
Vélemények
1
Képek
Videók

 
Juneap   2018. 08. 02.

Ez a film volt az eddigi legszebb romantikus dráma, amit láttam. A színészek zseniálisak. Janet Gaynor remekül alakította a főszerepet, amiért megérdemelte az Oscar-t. Gladys Brockwell egyedülálló volt az alkoholista nővér szerepében. Charles Farrell is fantasztikus volt, és ugyanígy sorolhatnám a többieket is. A történet egyszerű, de csodálatos. Én mindenesetre nagyon élveztem, és biztos, hogy nem ez volt az utolsó alkalom, hogy megnéztem.

 

A Rotten Tomatoes oldalán 100%-ra értékelték 7 kritika alapján.

(Bogi87 )
 

1929-ben három kategóriában is Oscar-díjat nyert: legjobb rendező, dráma – Frank Borzage, legjobb női főszereplő, dráma – Janet Gaynor, legjobb forgatókönyv – Benjamin Glazer. Továbbá jelölve volt, mint legjobb film – Fox Film Corporation, legjobb díszlettervező – Harry Oliver.

(Bogi87 )
 

Egy 1920-as évekbeli Broadway darab az alapja a film történetének.

(Bogi87 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.