Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
78
Filmadatlap
 
28
Szereplők
2
Vélemények
1
Képek
Videók
 
hackerjulcsi   2019. 02. 07.

legújabb vélemény

Nagyon bájos, nagyon egyszerű és szívmelengető darab ez a film. A véletlenek és a drámai túlfűtöttség néha-néha ironiát váltott ki belőlem, de ettől függetlenül belopta magát a szívembe.

 
Berto49   2017. 07. 21.

Számomra túlságosan geil volt, maga a történet is számos hihetetlen fordulattal, meg Ronald Colman a film első részében szinte zombiként játszott (igaz ez is volt a szerepe!) Egy tanulság mindenképpen van: őrizkedni kell James Hilton irományaitól, mert a film az ő bestsellerének az adaptációja. Igazából nem értem a rengeteg elragadtatott értékelést, mert számtalan benne a direkt könnyfacsaróra vett jelenet, talán ha 70-80 éves nénike lennék, akkor hatott volna rám úgy, ahogy az alkotók szerették volna, de így csak egy oké/elmegy.

A film összbevétele 17 760 460 dollár volt (imdb.com).

 

Már a megjelenése után egy évvel (1942-ben) megfilmesítették James Hilton "Random Harvest" című regényét. 1945 utáni kiadása Máthé Elek fordításában 1989-ben jelent meg a Kelenföld Kiadó gondozásában.

(Berto49)
 

A 4. legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban, 1942-ben.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.