Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
88
Filmadatlap
 
27
Szereplők
3
Vélemények
2
Képek
2
Videók
 
Berto49   2018. 12. 02.

legújabb vélemény

A csábítás iskolája

Mankiewicz 1949-ben készített filmje nagyon jól elszórakoztatott, igazán megérdemelte a két Oscart! Különösen tetszett Linda Darnell Lora Mae szerepében, hiszen tökéletesen játszotta el, hogyan kell elcsábítani egy áruházlánc tulajdonost. A csattanó a végén igazán meglepő. Remek egyensúlyt teremt a jelenidejű és a flashbackekben látott események között. Egyre inkább erősödik bennem az az érzés, hogy igazán jó filmekért érdemes kutakodni a negyvenes-hatvanas évek kimeríthetetlen választékában. Lora alakja mellett a fiatal Kirk Douglas alakítása is nagyon a csúcson van.

 
Sniper   2015. 10. 26.

Nagyon szeretem ezt a filmet, mert remekül rávilágít arra, hogy nem minden fekete és fehér egy kapcsolatban. Remek a története és a rendezői munka is igazán jól sikerült. Kirk Douglas pedig sármos és zseniális!


 
JamesBont   2015. 03. 06.

Bolondulok a régi fekete-fehér filmekért! Nagy öröm volt ráakadni erre a gyöngyszemre. Rém egyszerű történet egy pici csavarral és remek színészi alakításokkal.

 

Az elérhető források alapján a filmet nem mutatták be Magyarországon, így ez a magyar cím nem hivatalos. (library.hungaricana.hu)

(TB)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.