A felhők fölött 3 méterrel

Tres metros sobre el cielo

Cikkek

2017.11.10 Imlah

Csalódás volt a film. Komolytalan, gagyi, gyenge vígjáték dráma. A szereplők alakítása is gyenge, nem hiteles, kifejezetten rossz színészek. Időpocsékolás volt megnézni.

2015.06.24 Newyqrk

Ennyire erőltettet, és ostoba történet kidolgozást, karaktereket még komolyan nem láttam. Egész film alatt irreális az egész helyzet! Semmi változatosság nincs banna. és a meglepő dolgok sem lepnek meg. A Vége pedig valami mocsok komolyan mondom. Ennyire buta női karaktert senki nem tudott volna írni. Szánalmas kicsit!

2015.08.16 Corazon.Donq

Szórakoztató film, vicces karakterek, remek tálalással, jól megírt forgatókönyvvel, váratlan fordulatokkal. örök kedvencem, egyszerűen nagyszerű. Kihagyhatatlan.

2015.06.16 AESB

Nagyon tetszett ez a film. Nem az a tipikus romantikus film, de tele van érzelemmel, drámával és izgalommal. A színészek alakítása elmegy, de Hugo szinkron hangja tényleg szörnyű, de nekem ez a film így is ÖTÖS!

2015.04.24 sullerb1022

Belőlem vegyes érzelmeket hozott felszínre ez a film. A hangulata nagyon megfogott, a története kicsit sablonos, de hát na… A színészek elég jók, de Hugo szinkron hangja, valami förtelmes, aki teheti feliratos nézze, úgy ezerszer jobb!!

2015.05.27 Sissy

Egyik kedvenc filmem!! Mario Casas ellenállhatatlanul szexi, már csak miatta is megéri megnézni a filmet! :D De egyébként a történet is nagyszerű szerintem. Gyönyörű történet arról, hogy a vad, menő srácokat is mennyire meg tudja szelídíteni a szerel... Több

2015.04.22 krisztike18

Már sok jót hallottam a filmről és végre sort kerítettem a megtekintésére. Azt nem mondom, hogy annyira lenyűgözött, mint másokat, de mindenképpen megérte megtekinteni.

2015.03.25 tothzsuzsika

Sablonos, unalmas film. Ha nem Mario Casas játszaná a főszerepet, szerintem senki nem nézné meg a filmet. Van egy szép jelenete, de ennyi, semmi több.

2015.11.23 Niki88

Furcsa,szokatlan romantikus film.Aki miatt az egész film jó volt az a főszereplő srác,ő volt a legjobb karakter.Túl szép ez a film,hogy igaz legyen.Előbb bunkó módon megszólja a lányt,majd az mégis beleszeret.Örülök,hogy nem lett nyálas tini film.

2022.08.20 davido112

Sajnos mivel nem találom a második részét ennek a filmnek így a kettő filmet egyben véleményezem! Az első rész egyszerűen jó volt: a színészek szépen átadták a karakterek érzelmeit, a zenék passzoltak. A történet néhol hagyott kivetni valót, de nem v... Több

2015.03.22 Ancsi

Rossz fiú, jó lány. Kicsit sablonos karakterek, de tetszett ahogy összehozták őket. A második rész viszont felejthető.

2015.01.27 Cintii9913

Nagyon szeretem ezt a filmet, mert valóban egy romantikus film, amikor a rossz fiú elcsavarja a szende kislány fejét, és mély szerelem alakul ki köztük... Megható film, mert a vége elválással végződik. Csak ajánlani tudom, szerintem nincs olyan ember, aki ne ismerné ezt a filmet!

2015.03.31 lexaa_95

Imádom ezt a filmet, de kicsit szomorú, hogy nem lesznek együtt a végén, sőt a második részben sem. De ettől függetlenül nagyon jó. :) Érzelmes, romantikus mozi, aki kedveli az ilyesmit, annak garantáltan nem okoz csalódást.

2015.02.13 eni20121004

Nekem nagyon tetszett az első rész, imádtam az egészet, de az biztos, hogy nem ilyen végre számítottam. Túl szomorú lett így az egész. Nem egy tipikus romantikus film!