Rólam

Kedves Olvasó!

Dave vagyok PHP és Python programozó. Az általam megnézett filmekről csak kedvtelésből írogatok bár nem érzem valószínűnek, hogy bárkit meghat az amit írok, de aki eljut ide annak nagyon hálás vagyok.

2022. 08. 20.
Sajnos mivel nem találom a második részét ennek a filmnek így a kettő filmet egyben véleményezem! Az első rész egyszerűen jó volt: a színészek szépen átadták a karakterek... több»

80 Kedves John  (2010)

2022. 08. 20.
Ez egy egy eléggé elgondolkodtató mű, de nem azért, mert olyan a története, hanem azért, hogy melyik problémával kezdjem. A zenék nem voltak rosszak, de annyira kiemelked... több»
2022. 08. 20.
Egyszerűen a legjobb sorozat, amit láttam. Eddig hatszor néztem újra. Nekem még a cseltár is megvan. Na, de boncolgassuk: a zenék azok egyszerűen fergetegesek, a színésze... több»
2022. 08. 20.
Nem is tudom, mit vártam ettől a filmtől. Régen láttam, most újranézve nem volt olyan rossz mit amennyire éreztem, hogy az lesz. A színészi játék nem volt rossz, a zenék ... több»
2022. 08. 16.
Érdekes film sablon köntösben
Hm... Német film az ritkán jó, de ez nekem nagyon tetszett. A színészek szerintem jól átadták az érzelmeket, de lehetett volna jobb. És már csak az érdekesség kedvéért ut... több»