Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
23
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Kedves John
 
sabnock666   2019. 09. 08.

legújabb vélemény

Kedves férfi társaim,ennél még egy meleg sör is jobb.Semmi újdonság,klisés,sablonos.Most ez mire volt jó.Szerepeltek a színészek.Semmi több.Mint maga a film.Semmi,és kis betűvel....

 
indingo   2017. 05. 03.

Egyszer-kétszer nézhető romantikus film kiszámítható befejezéssel. tetszett a története, de több feszültség kellett volna.


 
dailyfilmsan   2019. 03. 13.

Hát, annyira nekem nem jött be ez a film, pedig az alapja egy Nicholas Sparks könyv, amik legtöbbször kemény szívszorító történetek. Az ötlet nem rossz, kicsit a megvalósítás volt számomra nem bejövős. Nem alkottak jó párost a főszereplők és nem forrot ki ezzel a katonáskodásos távolléttel sem a szerelmük. Talán ezt mondanám indoknak, amiért nem tetszett annyira. Talán a könyv változtatna a véleményemen, de sejtésem szerint nem ez a legjobb könyve a regényírónak sem.

 
MP170506   2016. 11. 23.

Egy igazi romantikus film! Nekem már túl sok volt. A történet is véleményem szerint elég sablonos lett és a színészek alakítása sem kiemelkedő. Egyszer nézhető film.

 
Szilonka   2019. 08. 14.

Nagyon szép szerelmes történet. Imádtam a két főszereplő közti kémiát, a lendületet, a levelezéseket. Csak ajánlani tudom.

A film összbevétele 114 977 104 dollár volt (imdb.com).

 

Ez az ötödik Nicholas Sparks regény, amit megfilmesítettek.

(dailyfilmsan)
 

A "Little house" című dalt ami a film egyik betétdala, maga az egyik főszereplő Amanda Seyfried írta.

(dailyfilmsan)
 

Channing Tatum a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.