Elhunyt a Különleges ügyosztály és a Millió dolláros bébi színésze, Ned Eisenberg

65 éves korában elhunyt Ned Eisenberg színész.

Pályafutását a nyolcvanas években kezdte olyan nagysikerű sorozatokban, mint a Miami Vice és a The Fanelli Boys című sorozatokban. A későbbiekben is főként televíziós produkciókban kapott szerepeket, felbukkant többek között a Kedves John, a Maffiózók, a Dash and Lilly, az NYPD Blue, a Ments meg! és A Donnelly klán című produkciókban.

A legtöbben alighanem a Különleges ügyosztály című sorozatból ismerhetik, amelyben Roger Kressler karakterét alakította. Legismertebb filmes szerepe a 2004-ben megjelent Millió dolláros bébi című filmben volt látható.

Pályafutása során a Theatre for a New Audience, a New York City Center, a The Vineyard, a Second Stage és az Ensemble Studio Theatre off-Broadway színházaknál is dolgozott. 

Ned Eisenberg halálának hírét ügynöksége közölte a nyilvánossággal. Mint kiderült a színész epehólyagrák és melanomás megbetegedésben szenvedett. A színészt felesége és családja gyászolja. Nyugodjék békében!

38 HÍRESSÉG, AKIT 2022-BEN VESZTETT EL A VILÁG

#1
Ned Eisenberg

Ned Eisenberg

szül. 1957. 01. 13. - elhunyt 2022. 02. 27.
Philadelphia, Pennsylvania, Egyesült Államok
Pályafutását a nyolcvanas években kezdte olyan nagysikerű sorozatokban, mint a Miami Vice és a The Fanelli Boys című sorozatokban. A későbbiekben is főként televíziós produkciókban kapott szerepeket, felbukkant többek között a Kedves John, a Maffiózók, a Dash and Lilly, az NYPD Blue, a Ments meg! és A Donnelly klán című... több»