79% 39 szavazat
Zhong hua zhang fu

Zhong hua zhang fu

Zhong hua zhang fu
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
16
Szereplők (16)
20
Képek (20)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Ah-To egy gazdag kínai fiatal feleségül vesz egy japán nőt. A házasság pillanatától kezdve folyamatos rivalizálás kezdődik a házaspár között, amely elsősorban a két nemzet eltérő harci küzdőstílusukat érinti. Ah-To legyőzi a feleségét, ezért a nő visszaköltözik Japánba. Ah-To, hogy visszaszerezze a feleségét, egy kihívást küld a nőnek. A japán nagymesterek viszont az ország ellen címzett párbajnak tekintik, így elküldenek 7 mestert Kínába, hogy megküzdjenek Ah-To-val. Minden egyes nap egy japán harcos ellen kell fevennie a küzdelmet a fiatal kung-fu mesternek. A legutolsó nap pedig magával Sanzoval a rettegett ninjával kell megküzdenie...

Rendező: Liu Chia-Liang
Forgatókönyvíró: Ni Kuang
Ország: Hongkong
Premier: 1978.12.30.
 
2017.07.03 Chatman

legújabb vélemény

Nekem egyszerűen nagyon bejött, hogy olyan pörgős és izgalmas, ugyanakkor nem csak szimpla bunyózásról van szó. A történet remekül ki van találva. Imádtam!

0
 
2016.09.10 nándi99

Mivel a legtöbbeknek a a karate és a kung-fu, Japán és Kína sokszor összetévesztendő, ez a film remek lehetőség arra, hogy az ember megismerhesse a két kultúra közötti különbségeket. Csakis ajánlani tudom épp ezért.

0